STO societăți vers. 9.8.79

Detalii fisier
Versiune: 
9.8.79
Data: 
2011-06-22 13:25
  • La receptii se poate face o inregistrare cu codul .EXP care sa fie folosita ca si explicatie pentru transferul in contabilitate in loc de denumirea furnizorului. Pentru a o folosi se  foloseste un cod special .EXP care trebuie sa existe si in articole contabile, fara conturi.
  • La actualizare articole contabile filtre suplimentare pe fel articol contabil si conturi astfel incat sa fie usor de urmarit.
    Tot la articole contabile rubrica noua "Articol contabil ACTIV". Daca are valoarea "NU",  toate inregistrarile facute pe el sunt valide, insa nu se mai pot face altele noi. Diferenta fata de articol contabil VIU, este ca la acesta din urma inregistrarile facute pe el nu sunt valide daca are valoarea "NU" si nu sunt recunoscute la transferul in contabilitate. (Exemplu de utilizare-daca sunt inregistari facute deja pe niste conturi si nu se mai doreste sa se faca de acum incolo, se marcheaza articolul ca si inactiv - ACTIV='NU' si VIU='DA', astfel incat inregistrarile facute deja sa se transfere in EC).