SAL Societati vers. 11.0.54

Detalii fisier
Versiune: 
11.0.54
Data: 
2011-11-02 09:31

Diverse corectii-imbunatatiri:

  • Ajutorul de deces nu se valida in declaratia 112.
  • La inchidere sau redeschidere de luna se face backup automat de siguranta, pentru cazurile cand ceva nu merge bine. Daca arhivarea nu se face nici luna nu se va inchide sau redeschide. Chiar daca uitati sa faceti o arhiva manuala, arhivarea de siguranta se va face (arhiva manuala o puteti face doar daca doriti sa va salvati luna pe alt suport).
  • In desktopul aplicatiei de salarii, in coltul dreapta jos aveti o rubrica pentru cautari rapide prin meniu. De exemplu daca tastati acolo 112, va apare sa selectati declaratia 112, daca scrieti avans va apar toate optiunile ce contin avansul, etc. Orice cuvant dintr-o optiune de meniu care il scrieti va genera o cautare+afisare optiuni care contin expresia introdusa.
  • Pana acum, daca redeschideati o luna, faceati modificari de personal si o inchideati apoi la loc, programul restaura luna pe care ati fost initial asa cum a fost, fara sa o altereze. Am facut totusi pentru cazul in care in luna redeschisa adaugati persoane noi, ca la inchidere luna sa va intrebe daca le preluati si in luna urmatoare (care era deja creata, altfel e de la sine inteles ca se preiau).