SAL societăți vers. 10.1.62

Detalii fisier
Versiune: 
10.1.62
Data: 
2011-02-04 23:37
  • Daca aveti cenzori sau consiliul de administratie, contributia la concedii si indemnizatii unitate nu este obligatorie. In declaratia 112 se pare ca nu calculeaza contributiia la conc. si indemn. la aceste persoane si apar astfel diferente cu recapitulatia din salarii unde pana acum se retinea contributia. Nu stiu cum este cazul fiecaruia dintre d-voastra, puteti sa va interesati la Finante sau Casa de Sanatate daca trebuie retinut sau nu. Pentru aceste persoane am creat posibilitatea sa puteti pune marcaj ca plateste sau nu Conc&Indemnizatii dupa caz,  la fel ca pentru somaj,sanatate,etc. Cei care aveti astfel de cazuri si puneti NU la contrib. concedii si indemn. trebuie sa mai dati un calcul salarii.
  • In declaratia 112 daca nu aveti prestari servicii nu vor mai aparea randurile cu sumele datorate. Desi acestea au 0 la datorat se pare ca pot fi probleme la preluare.
  • Totodata daca la contributii angajatorA, apar si inregistrari de contributii cu valoare 0 - care nu le aveti in vectorul fiscal -  puteti sa le stergeti de la angajatorA.
  • Cele din vectorul fiscal NU le stergeti, chiar daca au sume 0 (de exemplu impozitul asigurati) caci se considera ca nu l-ati raportat.
  • Ca si recomandare pentru cei care nu depun pe net, cand copiati pe CD declaratia 112 , sa puneti si fisierul xml pe langa pdf. Desi pdf-ul contine inauntrul lui atasat fisierul xml si e suficient, au fost cazuri cand cei de la ghiseu nu stiu cum sa verifice acest lucru spunand ca nu vad xml-ul.