Update modul EC, export date pentru D205 + diverse corectii jurnal tva incasare

Sunt disponibile pe site urmatoarele update-uri:

Modul EC:
  • Corectie jurnal tva incasare daca erau mai multe documente auxiliare atasate unei facturi cu tva incasare se afisau mai multe pozitii la emitere.
  • Corectie jurnal tva incasare daca erau inregistrari ContCreante=ContDatorii fara cont intermediar (581) apareau 2 pozitii in loc de una.  
  • Posibilitate de export a tranzactiilor gen cumparari pe borderou de achizitie sau deseuri carora s-au retinut impozite si trebuie declarate pe cnp in declaratia 205. Aceasta presupune sa fie operate printr-un cont de creante-datorii gen 462, pe cnp - in loc de cod partener. In acest caz din EC,Operatiuni pe partener-factura, Fisa partenerului, puteti scoate fisa pe contul 462 sau ce cont ati folosit pentru anul 2012 alegand inainte de generare Export D205 (partea dreapta jos). Fisierul Excell rezultat se mai poate prelucra daca este necesar fara sa se schimbe formatul, coloanele si tipul (se va salva inapoi tot ca xls compatibil Microsoft Office 95-97, nu xslx) daca faceti modificari. Apoi in salarii (trebuie sa aveti ultima versiune la salarii ca sa functioneze), declaratia 205, Consultare declaratie aveti buton Import Persoane in dreapta jos. Mai departe trebuie sa dati click pe butonul Import din fisier XLS, alegeti fisierul exportat din EC si programul va va intreba tipul de venit ca sa il completeze la toate persoanele importate. Introduceti 17 pentru deseuri si 14 pentru activ. agricole - puteti consulta lista de tipuri de venit in Date generale, la actualizarea personalului.