Declaratia 394 si diverse modificari

Ultima versiune disponibila pe site la modulul EC - societati comerciale contine si o modificare la modulul de preluare si verificare automata a codurilor fiscale de pe site-ul MF. Din cauza unor modificari pe acest site, a trebuit sa modificam programul si noi, in sensul ca s-a introdus un cod de verificare tip 'Captcha' care trebuie citit de pe pagina MF si introdus apoi in program. Cei care va foloseati de aceasta optiune puteti sa descarcati si aceasta versiune, altfel nu e necesar. Preluare de informatii de pe MF nu o garantam, poate sa fie disponibila sau nu in functie de modificarile facute pe acel site.

Varianta minima pentru declaratia 394 pe 2012 este 11.1.30 la modulul EC, 11.1.0 la STO si 11.1.0 la MF. 

Versiunile noi sunt disponibile la descarcari unde puteti citi mai multe detalii despre fiecare versiune. Recomandam ca in cazul in care preluati o versiune noua la modulul EC sa preluati si la STO sau MF.

Versiunile noi se pot prelua in 2 moduri :
  • Din modulul de administrare, Diverse, Preluare versiuni noi, De pe calculator-retea locala dupa ce le-ati descarcat in prealabil de pe site.
  • Din modulul de administrare, Diverse, Preluare versiuni noi, De pe info-expert.ro. Introduceti userul si parola cu care va logati pe info-expert.ro si apoi confirm. Aceasta varianta este mai simpla si mai usor de utilizat deoarece nu mai necesita sa umblati cu fisiere. Daca nu aveti aceasta ultima optiune puteti descarca ultima versiune a modulului de administrare. (versiunea de administrare este gratuita la toti utilizatorii Expert-Contab). Atentie, folositi doar userul si parola pentru acea instalare (daca sunteti firma de contabilitate si aveti un user pentru firma dvs, nu il folositi ca sa descarcati versiunea noua la un client care ar trebui sa aiba alt user deoarece ii puteti bloca programul)
Inainte de a prelua versiunile noi trebuie sa va asigurati ca nu mai este nimeni in sistem (doar la instalarile multiuseri). In cazul in care aveti administratori de sistem care fac acest lucru trebuie sa ii contactati).
Daca nu ati mai preluat niciodatra o versiune noua ne puteti contacta sa va aratam.
Preluarea versiunilor noi se face in ordinea EC, apoi restul modulelor daca e cazul.
Dupa preluarea versiunilor noi, intrati si iesiti in fiecare modul pentru upgrade, dupa care puteti incepe sa lucrati.