Declaratia 112 - mai multe puncte de lucru cu personalitate juridica

Daca aveti mai multe puncte de lucru cu personalitate juridica si trebuie sa raportati impozitul pentru fiecare punct de lucru in parte, parcurgeti urmatorii pasi daca nu cumva deja ati avut configurat programul dinainte:

In aplicatia de salarii, meniul Nomenclatoare, Sectoare (puncte de lucru) adaugati cate o inregistrare pentru fiecare punct de lucru. Completati la fiecare din acestea codul fiscal si denumirea. Trebuie sa fie o pozitie si pentru societatea principala care raporteaza declaratia.

In meniul Nomenclatoare, Sectii (centre de cost) trebuie sa aveti pozitii distincte pentru fiecare punct de lucru, detaliat cel putin la nivelul sectoarelor (punctelor de lucru) create mai sus. La fiecare din aceste sectii specificati sectorul de care apartine.

Cand scoateti declaratia 112, in rubricile F1 si F2 va aparea impozitul defalcat pe fiecare punct de lucru.

Impozitul nu se raporteaza la nivel de angajat ci numai pe unitate, asa ca daca doriti puteti face eventuale corectii la sume, avand grija sa modificati corespunzator obligatia de plata pentru impozit la angajatorA si totalul de plata de la angajator.

Forums: