Versiuni noi Expert-Contab societati

Contin:

  • EC
    • Fisa de cont se poate genera concentrata pe numar document auxiliar la fel ca la casa si banca.
    • La Emitere facturi in bloc, actualizare client-servicii ordonare mai buna, afisare telefon si e-mail, se poate intra si in nomenclator parteneri direct din ecranul de actualizare tarife.
    • La emitere individuala am lasat sa se transfere in jurnal si facturile care au totalul 0 ca sa apara in jurnalul de tva si in D394.
  • STO
    • La selectie nr. documente pentru receptii,facturi etc, la cautare nu mai conteaza daca caut un client, factura,receptie cu litere mari sau mici.
    • La comenzi, factura conform comanda se vad doar comenzi validate. La fel si la facturi conform avize vad doar avize validate.
    • La export intrastat am adaugat greutate bruta pe langa cea neta, conditiile Incoterms inlusiv ambalaj. Conditiile Incoterms se pot selecta la REC si REI.
    • Rezervare stoc din comenzi clienti. 
    • Afisare scanari, atribute, grupa la consultare stoc din meniul Operatiuni.
    • Corectie lungime contract daca nu era in concordanta cu modulul EC. Trebuie preluata si versiunea ultima de EC inainte.
    • Reproiectare generare comenzi furnizor pe baza de comanda client (in lucru).
    • Listare oferte concentrat pe numar oferta sau detaliata pe produse.
    • Se poate selecta la lista comenzi doar un produs. La fel si la lista oferte.
    • Afisare lista oferte in ecranul de oferte sa poti vedea un produs pe ce oferte a mai fost ofertat si cu ce cantitati / valori.
    • La selectie multipla produse in oferta sa poti selecta din tasatura "Afiseaza doar produsele cu stoc" (Alt+S).
    • La oferte aduce implicit zile scadenta si mod plata din contract.
    • La grupe de produse se poate seta cota tva diferita la vanzare pentru modulul de restaurant (RES) daca aveti acest modul. Din 1 noiembrie 2018 la anumite servicii si produse (de restaurant / catering)  se va receptiona marfa cu 9% si se va vinde cu 5%. Pentru ca la receptie cota ramane 9% si in jurnalul de tva va aparea la cumparari cu 9% vom lasa cota produsului de 9% in nomenclator si vom pune 5% la grupa corespunzatoare in nomenclatorul de grupe de produs pentru restaurant. Daca aveti servicii de cazare sau produse gen servicii (in cont 704) va trebui sa schimbati si in nomenclatorul de produse cota din 9% in 5%. Setarile in modulul de restaurant (RES) - cei care aveti acest modul  le vom face noi si pentru aceasta va trebui sa ne contactati dar nu inainte de a contacta furnizorul de servicii ce va asigura mentenanta casei de marcat ce o detineti pentru a va asigura ca aveti cota de 5% setata la casa de marcat.
  • SAL
    • Posibilitate editare manuala camp zile boala si zile f.u. impreuna (pentru cazuri cu concedii medicale care se calculeaza si pe zile de weekend de exemplu).